** Kom je ook? High Sensitives ontmoeting | 27 oktober | Lichtwerkplaats

High Sensitivity; ben jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP)? 

Ben jij, of denk jij dat je een Hoog Sensitief Persoon bent, dan is onze open bijeenkomst iets voor jou!

Op woensdag 29 oktober 2014 organiseert de Lichtwerkplaats wederom een bijeenkomst voor hsp’ers, ofwel High Sensitives. Wil je hier meer over weten? Wil je leren hoe je er beter mee om kan gaan? Hoe je hooggevoeligheid als kracht in kan zetten? Gelijkgestemden ontmoeten? 

Elke bijeenkomst heeft een eigen karakter – vanuit het Hier & Nu gaan we in op wat er leeft, welke thema’s er belangrijk zijn en worden ervaringen uitgewisseld. Het blijkt elke keer weer een fijne manier om gelijkgestemden te ontmoeten en je geen ‘vreemde eend in de bijt’ te voelen. Altijd kijken we ook naar de kracht van hoog gevoelig zijn, want dat is het zeker. Het is ook een gave en juist een krachtig instrument is.

Hoe blijf je bij jezelf, kun je ontspannen, mediteren op een gemakkelijke manier, welke invloed heeft voeding, in balans met je gezin, voor jezelf kiezen. Dit waren onderwerpen waar we uitvoerig over spraken met elkaar. Ook deden we oefeningen om je bewuster te worden van je energie. Bij elke bijeenkomst is er weer ruimte voor ieders wensen en de thema’s die er op dat moment spelen. Voel je welkom om er ook bij te zijn!

Hoe ziet de bijeenkomst eruit? Tijdens de bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan je eigen ervaringen en het krijgen van inzichten waar je praktisch verder mee kunt. We bieden je graag handreikingen aan voor het belichten van je kracht als High Sensitive. Ook zullen verschillende aspecten aan de orde komen zoals:

 • Wat betekent hooggevoeligheid nou eigenlijk, wanneer ben je het en hoe kun je er mee omgaan. Hoe maak je van klachten je krachten.
 • De invloed van je energie en de werking ervan, oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten, actuele thema’s die spelen
 • Informatie over hooggevoeligheid
 • Om weer even bij te tanken, je ervaringen te delen, tips en inspiratie uitwisselen
 • Elkaar te motiveren, supporten en feedback geven; onbevooroordeeld, objectief en nieuwsgierig naar jouw waarheid. We kijken naar ieders uniciteit en moedigen elkaar aan.
 • Energieversterkers, stilstaan bij dat waar jij je lekkerder van gaat voelen zoals: Wat wil je bereiken? Wat doe je graag? Wat inspireert je? Ga je het inderdaad doen? Wanneer? Wat heb je nodig? Kortom: helpen elkaars ambities te realiseren en op het spoor te blijven dat je wilt volgen; door aan te moedigen en je te herinneren aan wat je wel wilt in je leven
 • En natuurlijk ook gewoon plezier en een fijne bijeenkomst samen hebben met gelegenheid om je vragen te stellen. 

vriendinnenWil je van hooggevoeligheid je kracht maken? Kom dan naar de bijeenkomst, je bent van harte welkom. Naast praktisch en ervaringsgericht, is het ook bedoeld om uit te wisselen en je nog meer op je gemak te laten voelen met je gevoeligheid.

 • Datum: 29 oktober 2014
 • De lokatie is: Waterstraat 5, stadscentrum Zutphen (loopafstand van parking en station)
 • Tijdstip: Inloop vanaf 19.45 uur met een kopje koffie of thee, bijeenkomst van 20.00 – 22.00 uur.
 • Bijdrage: € 10,- inclusief koffie/thee
 • Aanmelden: Wil je meedoen aan deze workshop? Je kunt bij Tiara Dijkhof terecht voor meer informatie of om je aan te melden. Stuur een email naar : mail@lichtwerkplaats.nl Om er zeker van te zijn dat er een plekje is, raden we je aan om je aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 27 oktober 2014.

Tot dan? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

sign_lwplaats_wit1.jpg

 

Interessant en Inspirerend