Uitgelicht, het Lichtwerkplaats magazine

Uitgelicht_herfst2014_LichtwerkplaatsBelicht je kracht! Dat is onze missie. Met het Lichtwerkplaats magazine Uitgelicht brengen we je de expertise van onze experts met intverviews, wijsheden, inhoudelijke artikelen, inspiratie en een positieve benadering van het leven. Ofwel: je kracht belichten!

Vorm: Uitgelicht verschijnt zowel online digitaal als in een gedrukt bewaarexemplaar.

Verschijning: We gaan met de seizoenen mee: Uitgelicht zal in het voorjaar, zomer, herfst en winter verschijnen.

Ons idee voor Uitgelicht, het Lichtwerkplaats magazine: Spread the word, share the light! Doe mee, belicht kracht en vergroot het veld van duurzaam geluk. Door te bundelen, scheppen we een groter draagvlak met elkaar. We delen expertise, inspiratie en maken een plek mogelijk om jezelf zichtbaarder te maken. Door niet alleen een mooie gedrukt bewaarexemplaar te maken, maar ook een digitale online versie, kunnen we vele harten bereiken.

Bekijk hier de online versie van Uitgelicht herfst 2014: Uitgelicht. Wil je graag een gedrukt exemplaar? Stuur ons dan even een bericht via mail@lichtwerkplaats.nl

 

consultWil je graag meedoen in Uitgelicht magazine?

Samen kunnen we een bijdrage leveren aan het belichten van kracht. We leven in een maatschappij waar veel aandacht is voor alles wat niet goed gaat of telkens weer beter moet. Waar je buiten de boot valt als je niet helemaal in het plaatje past of buiten adem dreigt te raken van het hoge leeftempo in de praktijk van alledag. Iedereen, ongeacht wie of wat je bent, beschikt over een krachtbron. Wat je aandacht geeft, groeit. Dus laten we met elkaar het belichten van kracht laten groeien. Bundelen is de kracht van de som der delen.

Maak jezelf met je praktijk, centrum of bedrijf zichtbaarder zodat meer mensen zich kunnen laven aan wat jij te bieden hebt. Presenteer jezelf zodat je meer mensen kunt ‘raken’ in het belichten van hun kracht.

Op welke manier kun je participeren

Je kunt een artikel schrijven over je methode, je praktijk, centrum, inspiratie, jouw visie of bijzondere aanbod waar je anderen kennis mee wilt laten maken. Ofwel, maak jouw kracht zichtbaarder. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van:

  • een inhoudelijk artikel,
  • een artikel in de stijl van een interview,
  • een advertentie met je mogelijkheden

“Let’s share! Als je bundelt, ontstaat er iets dat veel groter is dan de som der delen”

Wie zijn de lezers?

ademhalingsoefening1-300x204Mensen met interesse voor de Lichtwerkplaats zijn meestal tussen de 25 en 60 jaar. Ze staan bewust in het leven en zijn op een brede manier bezig met zelfontwikkeling, geestelijke groei, zingeving en persoonlijke ontwikkeling.  Ze zijn op zoek naar een bewuste, pure en bezielde manier van leven, verdieping en het ontdekken van eigen kracht. Voor zowel persoonlijke- als professionele- ontwikkeling. De consulten, workshops, trainingen, retraites, bijeenkomsten en ook Uigelicht magazine voorzien in deze wens.

Waar is Uitgelicht te vinden?

Uitgelicht wordt online digitaal verspreid onder onze facebookvolgers, mailinglist, bezoekers van onze Lichtwerkplaats activiteiten en het netwerk van onze verbonden experts. Al met al zal het online digitale magazine gedeeld worden met zo’n 2000 vaste lezers en is doorlopend te lezen op onze website met zo’n 4000 bezoekers per maand en verspreid worden op het internet.

De gedrukte versie van Uitgelicht zal op diverse punten in het land te verkrijgen zijn: boekhandels, esoterische winkels, experts die verbonden zijn aan de Lichtwerkplaats en op diverse plekken waar mensen komen die op zoek zijn naar  persoonlijke groei, bewustzijn, plezier en verbinding. Als je wenst sturen we een aantal exemplaren op, zodat je deze zelf kunt uitdelen.

Doe je mee?

desomderdelenIk heb er samen met de mede-creators enorm veel plezier in om dit magazine mogelijk te maken en zou het super vinden als je ook meedoet.

Het magazine wordt tegen kostprijs vanuit onze non-profit visiegerealiseerd. Meer over waar we voor staan is natuurlijk te lezen op werkplaatsvoorbezieling.nl

We leven nu eenmaal in een wereld waar we ook met geld nodig hebben om te creëren…Toch hebben we het mogelijk gemaakt om met een kleine bijdrage al mee te kunnen doen, vanaf  € 30,00.  Meer info over de tarieven? Stuur ons even een bericht en we nemen contact met je op: mail@lichtwerkplaats.nl

Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. Om samen een breder draagvlak te scheppen en meer en meer mensen te raken in het belichten van hun kracht… Ik kijk er naar uit om een mooi magazine met een waardevolle en inspirerende inhoud samen te stellen.

Tot volgends? Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?

Mail naar: mail@lichtwerkplaats.nl. Ons volgende nummer is alweer in de maak, dus laat ons snel weten of je zin hebt om mee te doen. Maak zo jezelf met je onderneming of activiteiten zichtbaarder; de wereld wordt er mooier van…