** Meditatieserie Hartgeheimen | voorjaar 2015 | Betty Franke

Een meer liefdevol leven. Groeien door zelfreflectie. Bewuster zijn door je spirituele ontwikkeling. Voor velen een gekoesterde wens om hier meer en meer naar te leven.

Is dit ook een wens van jou? Schrijf je dan in voor de meditatieserie Hartgeheimen.

Je ontdekt de zeven geheimen van een liefdevol leven door middel van visualisatie, meditatie, zelfreflectie en spirituele groei. Een serie van zeven avonden waarin we samen op reis gaan.

Je wordt meegenomen aan de hand van de 7 geheimen uit het boek Chiara’s Droom waarin het Chartre Labyrint een grote rol speelt. De leidraad door deze avonden is
gebaseerd op dit boek. In het hart van het labyrint worden zeven geheimen van een liefdevol leven prijsgegeven. Ontdek hoe bezinning, verbinding, bezieling, verzoening, bevrijding, verwondering en verlichting richting kunnen geven.

Tijdens deze meditatie-avonden wordt je geleid op jouw pelgrimspad naar binnen waardoor je je hart meer gaat volgen.

Wat brengt de meditatieserie jou?

Tijdens deze meditatieserie die in 7 avonden wordt gegeven, ga je nader kennis maken met de 7 geheimen van een liefdevol leven: bezinning, verbinding, bezieling, verzoening, bevrijding, verwondering en verlichting. Door middel van visualisaties en gesprekken ontdekken we hoe deze geheimen een centrale plek in ons leven kunnen krijgen.

In de leegte van de stilte klinkt de echo van de ziel. Leer te leven met de stilte, die te zoeken en te accepteren. Want in de ontvankelijkheid van de stilte kan de Liefde geboren worden.

Programma

De meditatieavonden vinden 1x per 2 weken plaats op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Voor de opbouw en kracht van de meditaties, wordt gewerkt met een serie van 7 avonden. Zo haal jij het optimale uit deze meditatieserie en jouw weg naar binnen. Met een groep van maximaal tien personen gaan we samen op reis naar ons hart.

Wanneer

Om de week op woensdagen van 20.00 – 22.00 uur

Voorjaar 2015: 21 januari, 4 februari, 18 februari, 4 maart, 18 maart, 1 april en 15 april

Najaar 2015: 2 september, 16 september, 30 september, 14 oktober, 28 oktober, 11 november en 25 november

dehaeveWaar

Lichtwerkplaats, Waterstraat 5 in Zutphen

Bijdrage

Voor deze meditatieserie van 7 avonden betaal je € 150,00. Dit is inclusief een exemplaar van Chiara’s Droom en een set inspiratie kaarten met de zeven geheimen van een liefdevol leven ter waarde van € 20,00.

Aanmelden

Meld je aan door een email te sturen naar: mail@lichtwerkplaats.nl o.v.v. ** Meditatieserie Hartgeheimen | voorjaar 2015 | Betty Franke

 

Meditatie en Labyrintwerk | Betty Franke

Schrijfster en labyrint expert Betty Franke volgde haar hart met het schrijven van haar debuutroman Chiara’s Droom. Gaandeweg ontstonden er meditaties en workshops. Deze zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met het boek. bettyfranke.nl | chiarasdroom.com

Interessant en Inspirerend