Mensontwikkelingswerk | Anita Bunt

Anita Bunt (1965) woont samen met haar partner en 2 zoons in Zutphen. In 2010 is zij gestart met haar praktijk voor Mensontwikkeling in Zutphen. Een praktijk voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor zowel individuele coaching als (stief)gezinnen.

Als gecertificeerd International Trainer NLP ben ik ervan overtuigd dat we als mens alle kwaliteiten in ons hebben om zelf sturing te geven aan ons leven. Bewustzijn is nodig om meer zelfsturing te ontwikkelen, waardoor je zelf regisseur wordt van jouw leven.

“In mijn werk als trainer/coach laat ik je bewust worden door de ‘ervaring’, bied ik een luisterend oor, raak je aan en stel de juiste vragen”.

Wie ben jij, hoe wil jij jouw leven leven of blijf je ‘overleven’?

Door wie of wat wordt jouw leven bepaald? Bepaal jij zelf hoe jij je leven leeft of laat je je (onbewust) leiden door iets of iemand anders? Mogelijk heb je de veronderstelling dat jij degene bent die bepaalt hoe je leven verloopt. Maar als dat zo zou zijn had je, terugkijkend op je leven, dan geen andere beslissingen genomen? Beslissingen waarvan je (nog) gelukkiger zou zijn geworden?

Door te werken op basis van verschillende werkvormen, waaronder NLP, TA en Systemisch Werk ontstaat er meer bewustzijn en kijk je vanuit een ander perspectief naar je leven. Hierdoor creëer je voor jezelf meer bewegingsvrijheid en komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Wie ben jij, hoe wil jij jouw leven leven of blijf je ‘overleven’?

Laat je aanraken en word bewust van de verschillende dynamieken, patronen, (belemmerende) overtuigingen die jouw leven bepalen en maak ruimte voor jouw kwaliteiten en stille verlangens.

Mogelijkhedenunnamed

  • Coaching individueel
  • Coaching (stief) gezin
  • Massages (Pitjit, Rebalancing, Shantala kinderen)
  • Cursussen speciaal voor (stief)ouders
  • Workshops
  • Familieopstellingen
  • Ontdek, ontwikkel en word je bewust.

Wat is de vraag, waar wil je naar toe, en wat kan ik daarin voor jou/jullie betekenen?

Voordat we samen een traject in gaan van (stief)ouder/gezinsbegeleiding, counseling of een persoonlijk ontwikkelingstraject ontmoeten we elkaar in een kennismakingsgesprek om te kijken, te voelen of er een “klik” is om samen te kunnen werken.

Tarief

  • Intakegesprek (gemiddeld 60 min.): Kosteloos
  • Individuele vervolgsessies (gemiddeld 75 min.): € 75,00 exclusief BTW*

*Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.I.V. ( Vereniging Integrale Vitaliteitskunde) met een B-licentie en val onder de categorie Natuurgeneeskunde.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak vul je onderstaand contactformulier in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

anita bunt