Energetisch Counselor en docent | Nico Vlaar

nicovlaar

“Als Healer en Energetisch Counselor begeleid ik je bij het vrij maken van de energetische belasting uit het verleden en uit je directe omgeving. Belangrijke vertrekpunten daarbij zijn: het bewust Zijn in jezelf bekrachtigen (onvoorwaardelijke liefde) en het besef dat er alleen NU bestaat (ons verleden en onze toekomst zijn NU werkzaam en bestaan dus bij de gratie van het NU). Verder is het besef, dat je alles bent en er niets buiten jou bestaat, zeer wezenlijk in mijn begeleiding“.

De sessies zijn er op gericht om de energetische eenheid te herstellen van personen, gebouwen en organisaties. Het bewust maken en hanteren van ondermijnende overtuigingen en creaties. Inzichten verschaffen in de werking van de energie binnen relaties, het werk en bij fysieke problemen. Dit in het bijzonder voor mensen die met mensen werken.

Nico is ook beschikbaar voor de energetische reiniging van gebouwen.

De individuele begeleiding kan zich in verschillende vormen uitdrukken maar is er altijd op gericht om jezelf beter in je lijf te ervaren. Healing is het belangrijkste ingrediënt bij de sessies. De ingang tot healing kan verschillend zijn.

  • De Helende Lemniscaat
  • Kleurenpunttherapie
  • De energie scan
  • Energetische reiniging van gebouwen en bedrijven
  • Aura-en chakrahealing
  • Supervisie 

“Door mijn natuurlijke healing kwaliteiten en mijn diepe inzichten in de werking van de energie, die Gemak en Ongemak in het dagelijkse leven bepalen, kan ik je weer op weg helpen”.

Mogelijkheden 

Consulten, trainingen, energetische huis cleaning. Consulten vanuit praktijk Zutphen en ook op afstand. 

Tarief

De bijdrage voor een sessie van 1 1/2 uur is € 115,-. Indien we korter werken zal de bijdrage in verhouding zijn. Het aantal sessies zal tijdens de eerste ontmoeting met elkaar besproken worden.

Ik ben lid van de LVNG als therapeut met het registratie nr.1000-9000-448. Een aantal verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten.

Voor het maken van een afspraak 

Kun je op deze pagina je persoonlijke gegevens invullen en selecteer je mij als expert. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak door ons secretariaat.

sign_lwplaats_wit1.jpg