** Online cursus 6 weken | Leven Vanuit Je Hart

Leven Vanuit Je Hart is een 6-weekse online cursus waarin je de verbinding met jouw hart – met wie je werkelijk bent – versterkt en integreert in je dagelijkse activiteiten.

De volgende onderwerpen komen (o.a.) aan bod in de cursus:

  • Verbinden met je hart en wie je werkelijk bent (dit verdiepen we elke week)
  • Je eigen centrum vinden en terugkomen bij jezelf
  • Gezonde energetische grenzen: hoe blijf je gecentreerd en bij jezelf als er van alles om je heen gebeurd
  • Je intuïtie verdiepen en gebruiken bij dagelijkse beslissingen
  • De kracht van intentie gebruiken om richting te geven aan je leven
  • Meebewegen met de stroom en de weg van de minste weerstand
  • Omgaan met angsten, twijfels en emoties
  • Goed voor jezelf zorgen in je dagelijks leven

Elke week ontvang je:

Geleide meditaties: één of meerdere geleide meditaties per week in video en mp3. Is mijn werk nieuw voor je dan kun je een voorproefje van mijn meditaties bekijken in mijn gratis webinars, klik dan even hier.

Praktische tips & oefeningen: elke week een video met praktische tips en oefeningen om de energieën van de meditaties in je dagelijks leven te brengen en een overzicht van alle tips in een pdf-tekst.

Email coaching: Tijdens de gehele duur van de cursus kun je via email vragen stellen en je ervaringen delen. Ik zal je persoonlijk begeleiden in jouw processen zo veel als via email mogelijk is.

Je ontvangt één module per week:

Module 1: Energetische Basis: verbinden met je hart en bij jezelf blijven in je dagelijks leven

Module 2: Leven Vanuit je Hart: compassie voor jezelf & anderen en communiceren vanuit je hart

Module 3: Intuïtie & Innerlijke Wijsheid: je intuïtie vergroten en gebruiken in dagelijkse beslissingen en om antwoorden te krijgen op vragen die voor jou belangrijk zijn

Module 4: Creëren Vanuit je Hart: de kracht van je intentie gebruiken om jouw wensen in beweging te brengen terwijl je tegelijkertijd in de stroom van de minste weerstand blijft en verbindt met het hoogste perspectief

Module 5: Omgaan met Angst, Twijfel en Onzekerheid: wat kom je tegen als je buiten je comfortzone gaat en wat kun je daaraan doen

Module 6: Liefde voor Jezelf: jezelf accepteren & ondersteunen in je dagelijks leven en een eigen veilige ruimte voor jezelf creëren zodat je helemaal kunt zijn wie je bent.

“Ik heb daarnet je laatste video van de cursus bekeken en genoten van de tips die je geeft. Ben van plan om de hele cursus nog eens opnieuw door te nemen, maar ik kan nu al zeggen dat ik jouw cursus zeer de moeite waard vind. Heel bruikbaar, heel duidelijk, heel liefdevol, heel echt, heel passend bij hoe ik het leven en mijzelf ervaar. Ook je opbouw van de verschillende modules heb ik als prettig ervaren.” – Mirjam

Elke week ontvang je een nieuwe module met video’s, mp3s en een pdf-tekst. Je kunt op elk moment starten en de cursus volledig in je eigen tempo doen. De meeste mensen nemen enkele weken de tijd voor elke module om alles helemaal te kunnen integreren in hun leven.

Een reactie na de eerste module:

“Hoewel dit echt niet mijn eerste keer is dat ik met energiewerk bezig ben, heb ik bijzonder veel baat bij wat jij aanbiedt. Het is mij al gelukt om een hele dag (voor mijn doen) zeer geaard rond te lopen en dingen te doen: ik heb eindelijk gemerkt hoe fijn dat is. Irene je bent geweldig! En je draagt het ook fantastisch over. Heel veel succes bij alles wat je doet” – Joke

Tarief

De gehele cursus kost nu €97 (50% korting op de normale prijs van €195). Het is een online cursus die je op elk moment kunt starten en in je eigen tempo kunt doen.

Irene Langeveld-2 (863x1024)

Expert Irene Langeveld geeft (online) cursussen, workshops en 1-op-1 sessies gericht op het verbinden met wie je werkelijk bent – én het integreren daarvan in je dagelijks leven. Bij jezelf komen en blijven is een belangrijk thema in al haar werk.

Via haar website geeft ze je graag gratis meditaties, video’s en artikelen. Klik daarvoor hier.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar mail@lichtwerkplaats.nl. Je krijgt dan de betalingsinfo toegestuurd. Na betaling kun je direct beginnen met module 1. Heb je vragen? Stuur dan ook even een e-mail.

Interessant en Inspirerend