** Online cursus | Thuiskomen in Jezelf

Praktische en energetische technieken om bij jezelf te blijven in je dagelijks leven Speciaal voor hoogsensitieve / hooggevoelige personen (HSP). Als je:

 • gemakkelijk emoties van anderen aanvoelt 
 • en/of van nature een “gever” bent
 • en daarbij regelmatig jezelf en je gevoel van balans verliest

In deze online cursus leer je praktische en energetische technieken om bij jezelf te blijven, je energieveld ‘schoon’ te houden en in balans te blijven in je dagelijks leven.

Aan het eind van de cursus heb je antwoord gekregen op de volgende vragen:

 • hoe kom je bij jezelf? Hoe kun je jezelf centreren en je eigen balans vinden?
 • hoe blijf je bij jezelf? (bijvoorbeeld op je werk, of in aanwezigheid van familie of andere
 • mensen)
 • hoe kom je terug bij jezelf aan het eind van de dag of als je uit balans bent geraakt?
 • hoe kun je je eigen ruimte innemen, de unieke plek die er voor jou is?
 • hoe kun je beter voor jezelf zorgen zodat je kunt geven vanuit overvloed en niet meer opbrandt?

De cursus bevat instructievideo’s met praktische tips over deze onderwerpen én geleide meditaties om de informatie ook echt te kunnen ervaren. Je ontvangt de cursus in vijf delen.

Elke week ontvang je:

 • video’s met praktische tips én een geleide meditatie
 • mp3′s van alle video’s die je kunt downloaden naar je computer, telefoon of tablet
 • een pdf tekst met een overzicht van alle tips van die week

seed in handDit is een praktische cursus, gericht op het integreren van de tips & meditaties in je dagelijks leven. De video’s zijn daarom kort maar krachtig. Elke week ontvang je een nieuw cursusdeel, zodat je tussendoor tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen, oefenen, oefenen (en ondertussen vriendelijk voor jezelf te zijn, vooral als het even niet gaat zoals je zou willen :-)). Je kunt de cursus overigens helemaal in je eigen tempo doen.

Haal het meest uit de cursus en jezelf

Als je het meeste uit deze cursus wilt halen, zou ik je aanraden om elke dag 10-15 minuten te besteden aan de oefeningen in de cursus. Op die manier kan het echt ‘in je systeem komen’ en kun je daadwerkelijk een nieuwe balans vinden, jouw balans, met al je gevoeligheid en al je talenten en al je uitdagingen.

MeditationDeze cursus geeft je een stevige basis om om te gaan met hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit. Van daaruit kun je dan verder bouwen, bijvoorbeeld je intuïtie verder ontwikkelen of wellicht anderen helpen met dat wat jij te bieden hebt aan de wereld.

Tarief

Omdat deze cursus je als het ware een fundering geeft voor meer balans in je sensitiviteit, bied ik hem voor een lage prijs aan zodat het beschikbaar is voor iedereen.

De cursus kost normaal €33,00. Bestel je voor 30 april dan betaal je maar €29 voor de gehele cursus.

Heb je nog vragen, laat het dan gerust weten!

Wil je aan de slag? Zo meld je je aan:

Aanmelden kan door een email te sturen naar mail@lichtwerkplaats. Betaling kan via bankoverschrijving of via Ideal. Na je aanmelding ontvang je de betalingsinformatie per email.

Irene Langeveld-2 (863x1024)

Expert Irene Langeveld geeft (online) cursussen, workshops en 1-op-1 sessies gericht op het verbinden met wie je werkelijk bent – én het integreren daarvan in je dagelijks leven. Bij jezelf komen en blijven is een belangrijk thema in al haar werk.

Via haar website geeft ze je graag gratis meditaties, video’s en artikelen. Klik daarvoor hier.

 

 

Interessant en Inspirerend