** Online | e-cursus Vind jouw waarom | Josje Feller

IMG_0316.PNG Wat we vergeten zijn, is dat we met ons hoofd niet kunnen bedenken wat de reden is dat we hier zijn. Daarom zijn we (wij mensen) gaan beredeneren dat er waarschijnlijk geen reden zal zijn waarom nou net jij met jouw talenten, gaven en ideeën op dit moment hier bent. We garanderen je dat er wel degelijk een reden is!

Leven vanuit je hoofd
Duizenden jaren hebben we vanuit ons hoofd geleefd. Het draaide allemaal om het ‘denken’. We moesten overleven en bezit, kennis en macht vergaren.

Maar… inmiddels zijn we in een nieuwe tijd beland en vragen we ons af of er überhaupt een waarom bestaat en of jij er ook een hebt. Ja, jij hebt een waarom…

Wat levert het je op als je jouw waarom vindt?

  • Je kunt eindelijk leven wie jij écht bent.
  • Je weet nu hoe je bij de antwoorden op al jouw (andere) vragen komt.
  • Je levert jouw bijdrage aan de wereld.
  • Rust: je kunt stoppen met zoeken.
  • Duidelijkheid: je weet wat je wilt.
  • Je kunt concreet aan de slag gaan met jouw waarom.

Wat kun je verwachten tijdens de eCursus?
Om jouw waarom te vinden, moet je 4 concrete stappen doorlopen in de eCursus. Deze worden uitgebreid behandeld gedurende 30 dagen. Je kunt meteen aan de slag!

Ga jij de uitdaging aan? Wil jij jouw waarom vinden? Doe mee met de eCursus!

Bijdrage

Normale prijs € 79,00, nu € 49,00. Dit is inclusief direct toegang, audio opnames, PDF-bestanden, dagelijkse opdrachten, wekelijkse inspiratie en afstemoefeningen.

Wanneer

Na aanmelding kun je direct aan de slag. De e-cursus duurt 30 dagen.

Aanmelden

Op deze pagina lees je alles over deze stappen die jouw leven gegarandeerd zullen verrijken: Vind jouw waarom >>

IMG_0314.PNGGastExpert Josje Feller | ‘Ik ben Josje en ik ben hier om je te vertellen dat jouw waarom leven niet alleen het aller gaafste is wat er is (nee écht!), maar dat het ook de bedoeling is en dat het makkelijker te realiseren is dan dat je nu wellicht zult denken.

Naast het feit dat jij er blij van wordt, deel je jouw unieke waarde met de wereld. En dat is precies wat de wereld nodig heeft.

Je bent belangrijker dan je denkt!’

 

sign_lwplaats_wit1.jpgLees hier het online Lichtwerkplaats magazine: Uitgelicht! Doe je mee aan het belichten van kracht voor duurzaam geluk? Verbind je met ons als expert of ambassadeur in jouw regio. De Lichtwerkplaats is onderdeel van de Stichting Werkplaats voor Bezieling.

 

Interessant en Inspirerend