** Opleiding Holistische massage | Yébo – Kathy Colsoul

Een  holistische massage opleiding die meer biedt dan louter een technische bagage en die je in staat stelt de holistische mens op alle niveaus te benaderen en te behandelen.

Alles begint met connectie, waaruit aanraking ontstaat. Wanneer deze wordt bezield, spreekt men van helen. Wil je zelf onderzoeken en beleven wat connectie en aanraking met je doet, om zo je individuele ontwikkeling te verruimen en helen? Dan is deze holistische opleiding zeker iets voor jou.

Voor wie?

Massagetherapeuten, therapeuten en particulieren die zich willen verdiepen in lichaamswerk en esoterie.

Kosten

Er zijn 3 delen en elk deel bestaat uit 30 uur en wordt aangeboden in weekmodules. Training op individuele basis of in duo-vorm. Prijs per straal € 600,00

Werkwijze

De opleiding bestaat uit de volgende 3 delen:

  • Straal 3: begin – Actieve intelligentie(licht)
  • Straal 2: midden -Liefde & wijsheid
  • Straal 1: slot – Kracht

Hoewel elk van de 3 stralen binnen de holistische massagetherapie haar eigen trilling en frequentie heeft, kunnen ze nooit los van elkaar gezien worden, omdat ze samen een ‘drieëenheid’ vormen. Elke straal toont ons dat wat aan de orde is om het holistisch lichaam te begrijpen.

Straal 3

Tijdens straal 3 richten we ons op de connectie met onszelf en de ander. De ademhaling en het water in het lichaam staan centraal.

Straal 2

Bij straal 2 maken we contact met het zonnevuur, de bloedcirculatie en temperatuur. Deze straal stelt ons in staat om via de intuïtie, kalmte, liefde en wijsheid te helen en te genezen.

Straal 1

In straal 1 verbinden we ons met de nederigheid, doelgerichtheid, het geduld en de kracht die benut wordt om een grotere harmonie te bekomen. Bij deze straal staat de drukpunttechniek centraal.

Aanmelden

Wil je deze opleiding volgen? Je kunt bij Yebo terecht voor meer informatie of om je aan te melden. Stuur een email naar: kathy@yebo.be

 

Yebo_massageExpert Kathy Colsoul | Yébo staat voor ‘Yes we can’! Wij gaan uit van een holistische benadering en het verruimen van het bewustzijn. Alle beschikbare behandelingen en therapieën vertrekken vanuit het punt ‘van binnen naar buiten’ en ‘van boven naar beneden’.

Yebo, holistich health center | Kathy Colsoul | yebo.be

Interessant en Inspirerend