Gedragsspecialist | Romy Quint

Romy_QuintRomy Quint heeft de afgelopen veertien jaar grotendeels in het buitenland doorgebracht en studeerde o.a. in Utrecht, Los Angeles, Sydney en Johannesburg. Tevens werkte ze in Oostenrijk, Italië, Mexico en Nieuw Zeeland. Ze is gespecialiseerd in het oplossen van elke vorm van stress of conflict. Haar werk staat in het teken van het oncomfortabele comfortabel maken, wat leidt tot vitaliteit, en kwaliteit van leven.

Werkwijze

Romy is Demartini Methode Facilitator en Heartmath 1 on 1 provider. Deze modaliteiten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bieden praktische oplossingen om jezelf te bevrijden van stress. Als gevolg hiervan zal je:

  • Stoppen met emotionele uitputting
  • Stoppen met het oordelen over anderen of jezelf
  • Stoppen met het proberen te voldoen aan onrealistische verwachtingen die anderen van je hebben
  • Nieuwe energie en vitaliteit aanboren
  • Controle krijgen over je leven
  • De vreugde ervaren van een stress vrij leven
  • Het beste uit jezelf halen, op het werk, thuis en met jezelf

Mogelijkheden

Consult

Laat je je al maanden of zelfs jaren weerhouden door omstandigheden die je niet onder controle lijkt te hebben? Wil je deze uitdagingen graag overwinnen, zonder daarbij te veel geld uit te geven en je vast te leggen aan uren therapie waarbij je ervaringen herbeleefd? Besef je je dat je deze gebeurtenissen daadwerkelijk achter je kunt laten binnen een korte tijd en je helder, in balans en dankbaar zult zijn, klaar om het beste uit jezelf te halen, en niet doorleeft als een slachtoffer van je geschiedenis? Samen zullen we je uitdagingen overwinnen en emoties op lossen, zodat je verder kan gaan met leven.

Workshop: ‘De Transformatie Ervaring’

Tijdens de workshop ‘De Transformatie Ervaring’ leer je wat jouw kernwaarden zijn, en krijg je inzicht in het belang daarvan. Een inspirerende combinatie van wetenschap en filosofie wordt op een dusdanig toegankelijke manier gepresenteerd, dat zelfs de meest diepzinnige concepten makkelijk te begrijpen zijn. Gaandeweg zal je de universele wetten en principes die aan je bestaan ten grondslag liggen ontdekken en onderzoeken. Via een wetenschappelijk onderbouwde methode leer je om te gaan met stress, angst, schuldgevoel en depressie. Je wordt daardoor vitaler en productiever. Van stress naar succes!

Coachingsreis:‘Travel & Transformatie’

Ben je ook zo aan vakantie toe? Heerlijk een weekje rust, geen werk en geen zorgen? Maar verval je bij thuiskomst steeds weer in dezelfde patronen, een stressvol ‘ren je rot’ bestaan waar je graag blijvend iets aan zou willen veranderen? Tijdens een week in de Dolomieten krijg je de kans om je niet alleen te onttrekken aan het hectische bestaan; ook krijg je tools en praktische technieken mee om blijvende veranderingen aan te brengen in je dagelijkse bestaan.  Deze week vormt een blijvende brug tussen je vakantie en je dagelijkse leven; een manier om de ‘vakantiemodus’ het hele jaar door vast te houden. 

Tarief

Een kennismakingsgesprek is kostenloos. Het tarief voor een consult is afhankelijk van het aantal afspraken. Je investering voor de workshop is afhankelijk van het moment van inschrijving. Voor het maken van een afspraak vul je op deze pagina je persoonlijke gegevens in en selecteer je Romy als expert. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen door ons secretariaat.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak vul je op deze pagina je persoonlijke gegevens in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen door ons secretariaat.

sign_lwplaats_wit1.jpg