Schone energie: persoonlijke APK op maandag | Tiara Dijkhof

EnergetischeReiniging1Ben je regelmatig vermoeid? Pik je snel energie op van anderen of ruimtes? Zou je meer innerlijke rust willen ervaren? Meer een balans tussen denken, doen en voelen willen? Of misschien heb je de werking van energie al eens ervaren en weet je hoe prettig het kan doorwerken… Energetische reiniging heeft op diepe lagen zijn doorwerking.

De Schone Energie: persoonlijke APK op maandag bestaat uit 5 persoonlijke energetische reinigingen op afstand per maand.

Deze wekelijke energetische reiniging is een diepwerkende manier om snel en effectief stress, verkramping of spanning los te laten; ofwel energie die jou niet meer dient. Door dit los te laten is jouw systeem schoner, lichter, vrijer en meer vitaal. Je staat krachtiger in je persoonlijke ruimte.

Wekelijks een energetische reiniging zorgt ervoor dat je sterker zult ervaren dat er meer ruimte en innerlijke rust komt voor je. Je staat hierdoor bewuster in verbinding met jezelf. Dat heeft als positief gevolg dat je sneller zult aanvoelen wat wel of niet prettig voor je is en je keuzes maakt die passender zijn. Stress bouw je hierdoor minder snel op.

Wat het je kan brengen:

  • Innerlijke rust
  • Meer vitaliteit
  • Je voelen, denken en doen meer in balans
  • Dat wat zich aandient in je dagelijkse leven meer vanuit flow ervaren
  • Keuzes die je maakt gaan steeds beter bij je passen. Hierdoor doe je meer dingen waar je energie van krijgt.

Energiewerk op afstand?

EnergetischeReiniging2Energie kent geen beperking door tijd of afstand. Alles is energie en alles vormt een geheel. Op het moment dat jij je aanmeld voor de energetische reiniging zeg je: ik stel me er voor open. Hierdoor kan ik me volledig op jou en je energielichaam afstemmen en heb ik verbinding met hetgeen op dat moment, hier & nu, in jouw energie aanwezig is.

Mijn intentie is er op gericht dat wat zich aandient tijdens een afstemming er mag zijn, de ruimte krijgt en kan ontladen van mogelijke spanning waardoor de energie weer vrij kan stromen. Mijn intentie is de focus die er voor zorgt dat de energetische reiniging plaats vind. Voor de impact hiervan maakt het niets uit of ik me op afstand op jouw afstem. Er zitten zelfs een aantal mooie voordelen aan:

  • Je hoeft niet te reizen
  • Je bespaart tijd, energie en kosten
  • Je kunt vrijwel altijd op korte termijn terecht

Hoe gaat het in zijn werk

Je kiest telkens voor een maand wekelijkse energetische reiniging. Op het moment van je aanmelding, starten we de opvolgende eerste maandag van de maand. Natuurlijk ontvang je een bevestiging van je aanmelding waar de eerste datum in staat. Na deze maand ontvang je een bericht, je kunt dan aangeven of je wilt stoppen of nog een maand verder wilt gaan. Dat is geheel vrij uiteraard!

De sessies zijn altijd op maandagavond. Je hoeft zelf niets te doen of laten tijdens een sessie. Wat prettig kan zijn is om de volgende dag wat meer water te drinken dan je gewend bent. Zo kan je lichaam ook fysiek gemakkelijker energie afvoeren.

Een sessie doe ik door afstemming op jou. Daarvoor heb ik je naam en geboortedatum nodig. Door mijn afstemming op jou krijg ik voldoende informatie. Het is daarom niet nodig om heel uitgebreid te mailen over wat er mogelijk speelt in je leven.

Over het algemeen ervaren mensen tijdens of na een sessie verschillende sensaties. Bijvoorbeeld het ineens koud of juist warm krijgen. Het gevoel dat er een briesje langskomt, je lichter voelen, meer ontspanning of rust. Soms zijn er tintelingen te voelen of merk je dat je energie meer gaat stromen. Het kan ook zijn dat je er niets van merkt. Dat betekent niet dat er niets is gebeurd of mis is gegaan. Het is gewoon wat het is en de energie doet altijd zijn werk.

EnergetischeReiniging3Mocht je het prettig vinden om na de wekelijkse energetische reiniging persoonlijke feedback te krijgen, dan kun je hierover contact met me afnemen en spreken we een aanvullend tarief af. Dit is voor de werking van de sessie niet noodzakelijk. Het is net wat je zelf prettig vindt. Ga af op je eigen ervaringen na de sessies!

Tarief

Voor een maand persoonlijke energetische reiniging op maandagavonden betaal je € 48,00. De ene maand zijn er 4 maandagen, de andere 5. Dit maakt voor het tarief niet uit.

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen naar mail@lichtwerkplaats.nl of onderstaand contactformulier invullen. Zet hierin ook even je naam en je geboortedatum. Je ontvangt een bevestiging met betaalgegevens. Zodra je betaling binnen is, gaan we van start.

Via de betaalbutton kun je direct online betalen. Stuur vervolgens een e-mail met je naam en geboortedatum naar: mail@lichtwerkplaats.nl. Je aanmelding is meteen in orde!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Intuitief en energetisch coach - Tiara Dijkhof
Intuitief en energetisch coach – Tiara Dijkhof

Expert Tiara Dijkhof | Als Intuïtief en energetisch coach zet ik me graag voor je in. In mijn dagelijkse leven ervaar ik telkens weer bij mezelf en de mensen die ik ontmoet hoe prettig het is om je energiehuishouding goed te onderhouden. Het vergroot soms direct je vitaliteit en gaat je lichter voelen. De kracht van energetische reiniging reikt ver.

Met mijn intuïtie en  en inspiratie bied ik graag een dieper inzicht en belichting op kracht voor duurzame resultaten in het dagelijks bestaan van leven en werken. De bijdragen voor deze sessies komen ten goede aan de Stichting Werkplaats voor Bezieling die zich inzet voor sociaal maatschappelijk betrokken projecten. Jouw bijdrage draagt dus ook meteen een steentje bij!