Speeddaten met een coach?

Dat kan! Tijdens de Belicht-je-kracht bijeenkomst die we op 12 mei mogelijk hebben gemaakt. Speciaal voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil snuffelen aan verschillende manieren van coachen, inzicht wil krijgen, nieuwe stappen wil zetten om korte metten te maken met stress, of gewoon als je nieuwsgierig bent.

Maak in korte tijd kennis met wijsheden en inzichten waar je zeker wat aan zult hebben! Onze experts zijn er klaar voor om tijdens een speedconsult jouw vragen te beantwoorden of je de inzicht te geven. Tijdens de Mini-workshop maak je kennis met Stressreductie die eindelijk werkt! Maak gebruik van de gelegenheid om de sfeer en werkwijze te proeven, je vragen te stellen of meteen te ervaren hoe je een stap verder kunt komen. Verderop kun je meer lezen over de experts die er voor je zijn:

lwp_bjk28aprilkopie

 

 

 

 

 

 

 

 

Nico Vlaar | Energetisch Counselor

Speelt er een thema in je leven? Wil je energetisch meer in balans komen? Loop je telkens weer tegen een aantal dingen aan? Tijdens een speedconsult kan Nico je net even dat zetje geven of geeft je graag informatie over energetisch werk.

Annemiek van der Velden | Wandelcoach

Afhankelijk van je vraag kunnen we tijdens een speedconsult gelijk kijken wat de natuur je als spiegel zegt. Ook kan ik je vertellen wat wandelcoaching inhoudt en hoe je zelf al met je vraag verder kunt. Enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij mij terecht kunt:

  • Hoe krijg ik meer balans in mijn leven en werk
  • Wat zijn mijn talenten
  • Ik loop in kringetjes rond, hoe kom ik in beweging

Romy Quint | Gedragspecialist

Tijdens de mini-workshop heb je al kennis kunnen maken met Romy. Met een speedconsult kun je met je specifieke vragen bij haar terecht. Ze geeft je graag tips en handreikingen.

Schrijf je snel in door een mail te sturen voor 9 mei naar mail@lichtwerkplaats.nl. Er is maar beperkte plek…Ben je er bij? We ontmoeten je graag!

Direct een kaartje kopen? Dat kan hier: http://bit.ly/1rBe51Q
Hier kun je de voorkeuren van je speedconsulten aangeven: http://bit.ly/1koggFt

Interessant en Inspirerend