Three Principles Coaching | Rob Tol en Angela Mastwijk

 

Rob_Angela_Lichtwerkplaats
Zonzekerheid: Rob Tol en Angela Mastwijk

ZonzekerheidRob Tol en Angela Mastwijk  Three Principles facilitators/coaches.

De afgelopen jaren hebben wij met onze camper door Europa gezworven en onderweg met honderden mensen gepraat.

Waarover? Over de eenvoudige waarheid achter de menselijke ervaring. Over de spirituele principes die verwijzen naar onze vormloze basis van waaruit alle vorm ontstaat. In elk nieuw moment, hier en nu.

Hoe zijn we er voor jou?

Door een gesprek aan te gaan en onze inzichten te delen, geven wij jou de gelegenheid om je eigen inzichten te krijgen. Je zult zien dat je slechts één gedachte verwijderd bent van een compleet nieuwe kijk op het leven en een andere ervaring van jouw dagelijks bestaan.

Soms voldoet één sessie om ogen en hart hiervoor te openen. Het kan ook zijn dat je kiest voor een intensive van enkele dagen om jezelf te ‘ontdenken’.

Mogelijkheden

Wij bieden zowel individuele consulten als groep seminars aan. Bij mensen thuis, op locatie, via Skype of tijdens een wandeling in de natuur.

SPO_4940Zonzekerheidsweken: van eind oktober tot eind maart hebben wij de beschikking over een geheel verbouwde Portugese quinta op 40 ha. grotendeels ongerepte natuur met onder andere een privémeer. Daar ontvangen wij jou graag voor een week geheel verzorgde onderdompeling in diepe rust en de Drie Principes. Meer informatie vind je op www.zonzekerheid.nl

Tarieven

Afhankelijk van de setting en het programma. Indicatie voor een individueel consult; 44 euro per uur.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je een email sturen naar: mail@lichtwerkplaats.nl. Ook kun je onderstaand contactformulier even invullen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

sign_lwplaats_wit1.jpg