Themadag: Relax!!

** Verdiepende Themadag: Relax!! Hoe blijf je ontspannen? Een frisse blik op stress | 30 november

Themadag30novLWP
Druk, druk, druk… Je werk, sociale leven, je gezin en dan ook nog jezelf! Je vliegt van het een naar het ander. Je baan vraagt behoorlijk veel van je, een overvolle ‘to-do-list’ en altijd het beste van jezelf willen geven.

  • Hoe houd je alles in balans?
  • Hoe zorg je voor meer rust?
  • Wat kun je doen om beter te dealen met een continue druk in je werk?
  • Wat helpt om met meer ontspanning toch alles te kunnen behappen?

Wanneer je veel stress in je leven ervaart, is het tijd om daar wat aan te doen. De lange termijn effecten van stress zijn niet gering. Het is dus een bijzonder goed idee om te zorgen voor minder stress en meer ontspanning.

  • Maar hoe pak je dit aan?
  • Wat werkt voor jou?
  • Welke manieren zijn er om met stress om te gaan?
  • Hoe kun je zelf leren meer ontspanning te ervaren in de waan van alledag?

Wil je meer helderheid in je hoofd, een betere nachtrust, meer plezier in je werk, beter in je vel zitten of assertiever worden? Dan is deze themadag iets voor jou.

Workshops en Mini-consulten: ontdek, leer en ervaar

Tijdens de themadag zijn er tal van experts aanwezig die graag iets vertellen en hun expertise delen rondom stress en ontspanning. Hierbij hebben we experts geselecteerd die ieder vanuit verschillende methoden werken, zodat er een diversiteit aan invalshoeken vertegenwoordigd is en je kennis kunt maken met manieren die jou aanspreken.

Een fijne, verdiepende en vooral ook lichte dag met tal van workshops en speedconsulten. De hele dag kun je in-en uitlopen en naar wens meedoen aan wat jou aanspreekt. Neem een ‘deep dive’ kunt in dit thema en hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen, beter om kunt gaan met stress of dat nu privé of in je werk is.

Lees hier meer: Programma Themadag >>> lees verder en over de  Workshops & Mini-consulten >>> lees verder

Hoe kun je deelnemen aan de themadag?

Je bent de hele dag welkom en kunt je voor alle workshops en mini-consulten inschrijven op de dag zelf. Niets hoeft, alles mag. Wil je je voor 1 workshop en 2 mini-consulten aanmelden, ook dat kan. Kom je graag samen? Geen punt. Maak er een relaxte dag van, daar doen we het voor! De bijdrage voor is € 50,00 p.p. dit is inclusief workshops, mini-consulten en koffie of thee de hele dag. Kom je samen? Dan betaal je samen voor 1: 2=1! Relaxter kunnen we het niet maken voor je!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: mail@lichtwerkplaats.nl en zet er even bij dat het om de themadag op 30 november gaat. Kom je samen? Laat dat ook even weten.

 

Lees verder:

 

Kadootjes… geven we graag op deze dag

Wat is er nou leuker dan kadootjes weggeven? We maken je er graag blij mee! Onder de aanmeldingen geven we een exemplaar van het boek Zonzekerheid kado, geschreven door onze Lichtwerkplaats expert Angela Mastwijk. Ook kun je kans maken op het inspirerende boek Wat de natuur je zeggen kan van De Gouden Wandeling. Meld je aan en wie weet krijg je 1 van deze boeken kado!

zonzekerheid-210x300Boek Zonzekerheid | Angela Mastwijk is reizend schrijver, inspirator, spreker en coach. Op www.zonzekerheid.nl houdt zij dagelijks een blog bij. Over ontmoetingen, gebeurtenissen en inzichten. Een zonnige kijk op de wereld in hapklare brokken. ‘Werkt beter dan psychotherapie,’ aldus een trouwe lezer. ‘Altijd inspirerend en herkenbaar,’ volgens een ander. Op veler verzoek nu dus ook op papier.

DeGoudenWandelingBoek Wat de natuur je zeggen kan | Beelden van de natuur roepen nieuwe en soms verrassende woorden en vragen op. In dit boekje een aantal foto’s en teksten van wandelcoach Annemiek van der Velden van De Gouden Wandeling die je uitnodigen om te kijken wat de natuur jou te zeggen heeft.

 

Kom je ook? Gun jezelf een verdiepende en fijne dag. Als je zin hebt, neem je gezellig iemand mee. Samen betaal je minder en als je vroeg boekt, krijg je korting. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 november a.s. Meld je aan door een email te sturen naar: mail@lichtwerkplaats.nl