Vers Inspiratiebericht!

 

Inspiratie! Onderstaand vind je een aantal activiteiten, artikelen en info waarvan we denken dat het inspirerend voor je is… Om je kracht te belichten!

Zelf aan de slag met helende energie – Onderweg op ons levenspad doen we allerlei ervaringen op, de een boeiender dan de ander en de ander prettiger dan de een. Ces’t la vie! Die ervaringen, vooral die we als minder prettig opslaan, kunnen voor blokkades zorgen waardoor je energie niet meer lekker doorstroomt. Werken met helende energie ruimt deze blokkades op. Het mooie is: Je kunt zelf met deze helende energie werken. Met de cursus Self Healing geef ik je handreikingen voor een methode, eenvoudig en gericht, die je zelf kunt toepassen.
Ben jij al bekend met helend werk? Dan is het de cursus misschien iets voor iemand die je kent? Wordt dan ambassadeur* van de Lichtwerkplaats en draag zo nog een extra steentje bij aan het belichten van kracht. Hoe meer kracht belicht, hoe mooier het wordt!
Je leest hier alles over de cursus Self Healing: cursus Self Healing

De komende week…. Tom Lescher, ofwel Kaypacha, geeft in mijn ogen elke week weer zeer treffende ‘weerberichten’ over de energie en wat het met ons kan doen. Vooral ook hoe we de energie in kunnen zetten om het beste uit ons zelf te halen. Via onderstaande link kun je zijn videobericht bekijken: Kaypacha weekbericht

En last but not least voor dit Inspiratiebericht: knuffels! Niet alleen thuis, onder je beste vrienden en familie is een knuffel fijn, ook op de werkvloer is een knuffel een goeie zaak! Het verhoogt de productiviteit, wie wil dat nou niet op zo’n relaxte manier?!? Een connectie van heart-to-heart maken doet wonderen ;-)
Je kunt hier mijn artikel verder lezen over Knuffelen goed voor je kracht!

Blijf bij! Alle actualiteiten en regelmatige inspiratie worden op de facebookpagina geplaatst. Deze pagina kun je vinden onder mijn naam op facebook: Tiara Dijkhof. Dus, begeef jij je ook in de dimensie van Facebook? Link op fb en je blijft ook via die weg op de hoogte… (Geen punt uiteraard als je gewoon per mail de Inspiratiemail wilt ontvangen)

Tot zover hoop ik je met dit Inspiratiebericht te hebben geinspireerd! Ik wens je een goeie tijd toe en wellicht tot een ontmoeting.

Met hartelijke groet,
Tiara Dijkhof

* Oja: Als ambassadeur maak je niet alleen mij heel erg blij omdat je bijdraagt aan het expanderen van lichtkracht, je maakt er ongetwijfeld iemand anders ook blij mee en dan ook weer jezelf! Als ambassadeur ontvang je een bijdrage voor iedereen die een cursus of consult door jou bespreekt bij de Lichtwerkplaats.

En dan echt als laatste: Mag ik je om een gunst vragen? Wanneer je iets aan dit bericht hebt gehad, een ‘pling’, je dacht ‘he, dit is interessant voor me’, je inspireerde, wil je dan iets voor ons doen? Stuur dit bericht door aan iemand, vraag om het te lezen. Vraag om een keus te maken voor het belichten van kracht. Dat hebben we nodig. We hebben jou nodig. Zegt het voort! Dankjewel…

sign_lwplaats_wit1.jpg
Lichtwerkplaats | Belicht je kracht!
www: Lichtwerkplaats
email: welkom@lichtwerkplaats.nl
mobiel: 06 1474 8240
skype: tiara.dijkhof

Verbind je ook met ons via:
twitter: Lichtwerkplaats
facebook: Tiara Dijkhof
linkedin: http://nl.linkedin.com/in/tiaradijkhof

Interessant en Inspirerend