Voorkom stress of burn-out: jij verdient balans en succes!

Ga jij bewust door het leven of wil je nog bewuster leven? Sta je ondernemend in het leven bijvoorbeeld als ondernemer? Ben je toe aan meer balans en succes?

De waan van alledag… wellicht herkenbaar voor je: voordat je het in de gaten hebt, neemt deze waan van de dag je mee. Na verloop van tijd merk je dat het weer de hoogste tijd is om meer te ontspannen, om je geest leeg te maken voor meer helderheid, voor meer ruimte en aandacht voor essentiële zaken: jezelf, je relaties en de activiteiten die er echt toe doen voor je.

Hoe zorg je er nou voor dat je hier op tijd bij stil staat? Hoe zorg je dat je grenzen stelt, dat je assertiever bent? Maar misschien wel veel belangrijker: gun jij het jezelf om te genieten? Kun je op tijd een time-out nemen?Genieten vanuit je tenen, dat ontstaat wanneer je écht ruimte maakt voor jezelf en gerichte aandacht hebt voor alles dat in jou leeft. Aandacht voor die zaken waardoor jij je geleefd voelt, zodat je ze los kunt laten en hernieuwde focus krijgt. Of dit nu privé of zakelijke situaties betreft; tijd voor jezelf is essentieel! Het kan een burn-out voorkomen…

Krachtige methoden om tot jezelf te komen, meer balans en succes te creëren zijn Mindfullness, fysieke beweging met bijvoorbeeld Tai Chi of reflectie op gedrag, gevoel en gedachten met meditatie. Het zijn krachtige en beproefde manieren om doelgericht het beste uit jezelf naar voren te brengen. Om stress achter je te laten, spanning om te zetten in ontspanning en je hoofd weer helder te maken. Ofwel om helemaal in een Zen modus te komen!

Wat jou dat brengt? Hoe klinkt dit:

  • Innerlijke balans, dat zorgt voor meer succes en geluk
  • Meer vitaliteit en een sterkere intuïtie
  • Je innerlijke kracht en rust groeien
  • Stress zet je om in ontspanning
  • Je zult productiever en effectiever zijn in je werk

Ontwikkel jezelf door Mindfullness in je dagelijkse leven toe te passen, door stress om te zetten in ontspanning, assertiever te zijn waardoor meer focus ontstaat. Gevolg? Meer vitaliteit, balans, succes en geluk!

 

Ben jij er aan toe om te leren over grenzen stellen, assertief zijn, een burn-out voorkomen?

Gun jezelf een week lang genieten met Zen, Healing Tao. Laat je meenemen op een weldadige Zen-reis en laat je in de Zen-modus brengen, leer je kracht, Chi, verder te ontwikkelen.  Lees verder voor een reis naar Spanje 6 t/m 13 december 2014 op : Zin in een retraite Zon Zee en Zen?

Diana Bergsma
Diana Bergsma

Expert Diana Bergsma | Deze spirituele reizen worden verzorgd door onze expert Diana Bergsma van Innerlijke Reizen.

Met haar rijke schat aan ervaring ondersteunt ze jou in je persoonlijke ontwikkeling tijdens haar reizen en retraites. Diana vond een bijzonder concept uit met haar spirituele coachingsreizen in Nederland, Spanje en Portugal. Lees hier meer over Diana

Interessant en Inspirerend