Wandelcoach | Annemiek van der Velden

pasfotoA Annemiek van der Velden brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging.  Met De Gouden Wandeling begeleidt ze mensen die een verandering doormaken in hun werk of leven en ook bij stress en burn-outklachten.

Zij heeft zelf diverse grote veranderingen meegemaakt en gemerkt hoe ondersteunend het is als er iemand even met je meeloopt. Annemiek werkt doelgericht met ruimte voor een wandeling op zijpaden; is intuïtief, creatief, prikkelend en respectvol. Zij heeft ruime ervaring als coach en is geregistreerd bij de NOLOC, vereniging voor loopbaanprofessionals.

Werkwijze 

We starten altijd met het helder krijgen van jouw vraag.

Bij loopbaanvragen kan Annemiek je ondersteunen bij

  • het onderzoeken van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt
  • de link leggen tussen jou en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  • het maken van een goed CV, schrijven van brieven en netwerken

Bij stress en burn-outklachten kun je gebruik maken van een combinatie van gesprekken, wandelingen en concrete thuisopdrachten. Hierbij is in eerste instantie de focus gericht op het weer herstellen van de energiebalans. Daarnaast is er aandacht voor gedragsverandering om terugval te voorkomen.

Heb je vragen rond persoonlijke ontwikkeling? Dan ondersteunt Annemiek je praktisch met hoe in je dagelijks leven zaken anders kunt aanpakken. Ook is er aandacht voor veranderingen op een dieper niveau, waarmee de praktische kant ondersteund wordt en er blijvende verandering kan optreden.

huisje (2)Al wandelend ga je aan het werk, waarbij je al snel zult ervaren dat de natuur als extra coach van grote toegevoegde waarde is. Ook kun je kiezen voor een gesprek binnen, waarbij diverse creatieve middelen ingezet kunnen worden. Door thuisopdrachten kun je ook thuis concreet met jouw vraag bezig blijven.

Wat brengt het je?

Na afloop van een traject heb je weer focus op hoe je verder wilt, weet je concreet wat je volgende stap gaat worden en ben je dichter bij je eigen kern.

Soms heeft iemand aan één wandeling al genoeg, soms spreken we een traject af tussen de 4 en 8 afspraken, dat gaat altijd in overleg, afhankelijk van jouw vraag.

Tarief

De kosten zijn inkomensafhankelijk, neem gerust contact op als je wilt weten wat dit voor jou betekent.

Workshops

Annemiek organiseert ook regelmatig workshops met een thema, zoals:

  • wat zijn je kwaliteiten
  • balans werk-privé
  • hoe maak je keuzes

Een afspraak maken

Voor een afspraak of meer informatie, kun je mailen naar mail@lichtwerkplaats.nl. Ook kun je onderstaand contactformulier invullen, er wordt dan contact met je opgenomen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.