Natuurgerichte energetische therapie | Wilka Zelders

WilkaZelders
Wilka Zelders

“Het mooie is dat de mens zichzelf juist door deze processen beter leert kennen en zich uiteindelijk meer en meer gaat thuis voelen in zichzelf en daarmee in het leven.”

Wilka Zelders helpt sinds 1999 via Shadeshifter – Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën mensen op weg om de eigen levenskracht, levenslust en levensenergie te activeren en te gebruiken om de harmonie binnen zichzelf en met de omgeving te herstellen.

Een leven zonder uitdagingen bestaat niet, maar wel kun je leren hier op een authentieke en bevredigende manier mee om te gaan. Dit resulteert in een gezond en groeiend zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, ongeacht de omstandigheden. Dan wordt je zelf schepper van je leven in plaats van slachtoffer van de omstandigheden. Dat dit werkelijk mogelijk is, kun je zelf ervaren als je besluit om bij Wilka Zelders dit proces aan te gaan.

Jouw klachten kunnen zijn:

 • (over)vermoeidheidsverschijnselen
 • (chronische en/of terugkerende) lichamelijke klachten
 • confrontatie met uitdagende levensomstandigheden
 • futloosheid en depressieve gevoelens
 • gevoel van doelloosheid en gebrek aan inspiratie
 • lage zelfwaardering

Jouw wensen kunnen zijn:

 • meer energie voelen
 • je gezonder voelen
 • meer liefde voor jezelf voelen
 • meer vreugde ervaren
 • beter in staat zijn het leven zelf vorm te geven
 • meer vrede, harmonie, balans ervaren
 • positief omgaan met of transformeren van levensomstandigheden en/of lichamelijke klachten

Werkwijze
Een consult bestaat meestal uit de volgende onderdelen:

 • onderzoeksgesprek om de oorzaak van je klacht te achterhalen, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van imaginatie en meditatietechnieken
 • behandeling van energieblokkades, o.a. door middel van (klank)massage / diverse healing technieken / (ademhalings)oefeningen
 • ev. adviezen of ‘huiswerk’ om de eigen kracht te stimuleren

behandelkamerWilkaZeldersVan klacht naar kracht
De focus van de behandelingen ligt niet zozeer op het wegnemen van de klacht, maar op het jou weer in verbinding brengen met je eigen levenskracht. Het is deze kracht die jou van energie voorziet en jouw eigen zelfgenezend vermogen activeert, stimuleert en onderhoudt. Dit geeft je het prettige gevoel en de erkenning dat je de mogelijkheden in huis hebt om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen leven en gezondheid. De behandelingen zullen jou kunnen helpen deze kracht meer en meer terug te vinden.

energiematrixWilkaZeldersDe Kunst van Coherente Energie
Wilka blijkt een natuurlijke aanleg te hebben om hoge energie-frequenties waar te nemen, niet alleen als een gevoel, maar ook als zeer abstracte, holografische beelden. Daarbij heeft zij de gave om deze beelden uit te drukken in energetisch geladen kunstwerken, zodat ook anderen makkelijker met deze hoogfrequente, harmonische, coherente energieën contact kunnen maken. Dankzij haar eigen rijke levenservaring weet zij dat hierdoor de kwaliteit van het leven ook werkelijk kan verbeteren. Voor meer informatie over haar kunstwerken, klik hier.

Wilka hoopt ook jou met haar werk te mogen aanraken en door jou geraakt te worden.
Mogelijkheden

 • Consulten, zowel in de praktijk van Wilka alsook telefonisch of via Skype
 • Persoonlijke hologrammen
 • Meditatiegroepen, cursussen en workshops

Je kunt je eigen zelfgenezend vermogen ook vergroten en trainen door mee te doen in een meditatiegroep of een cursus ‘energetische basiskennis’ te volgen.
Wilka begeleidt in Haarlem diverse van dergelijke groepen. Zij geeft daarnaast op verschillende lokaties workshops, presentaties, lezingen, exposities, trainingen e.d. om in contact te komen met coherente en harmonische energiepatronen.

Tarieven

Kort consult: 
duur: 45 minuten – korte behandeling
tarief: € 60,00
Normaal consult: 
duur: 60 minuten – normale behandeling
tarief: € 80,00
Lang consult: 
duur: 90 minuten – behandeling inclusief coachings gesprek
tarief: € 120,00

Een intake-gesprek duurt 2 uur. In onderling overleg wordt dan ook besloten welke vorm van consult het meest geschikt is. Dit is de eerste van een serie van 4 consulten. Tijdens het laatste consult wordt geëvalueerd en besloten over vervolgen of afronden.
In onderlinge overleg kan een consult steeds met 15 minuten worden verlengd.

Belangrijke informatie in verband met vergoedingen
Dankzij de aansluiting bij de beroepsverzekering BATC, vergoeden ook in 2014 weer veel zorgverzekeraars de consulten van Wilka Zelders.
Toch wordt je geadviseerd dit nog goed na te gaan bij je eigen zorgverzekeraar.
In 2014 zullen Menzis, Anderzorg en HEMA echter geen consulten van Wilka Zelders meer vergoeden.

Een afspraak maken

Een kennismaking met Wilka Zelders:
De bedoeling van dit gesprek is om kennis te maken met Wilka Zelders en haar manier van werken. Dit is nog geen intake-gesprek.
duur: 30 minuten (kan ook telefonisch)
tarief: gratis

Lokatie

Praktijk Shadeshifter – Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën
Voorzorgstraat 14 in Haarlem
023-5517055, praktijk@wilkazelders.nl

Tevens kunnen consulten telefonisch of via Skype plaatsvinden en geeft Wilke worskhops op diverse lokaties, waaronder in Zutphen. Kijk in de agenda of gebruik de zoekfunctie voor actualiteiten over de mogelijkheden bij Wilka.