** Workshop Maak je persoonlijke Schrijfmandala | Danielle Botermans

Heb jij wel eens op een bewuste manier de kracht van jouw intentie ingezet? Zijn schrijven en creativiteit echt iets voor jou? Dan is deze workshop jou op je lijf geschreven: Maak je persoonlijke schrijfmandala. Door in cirkels je eigen intentie of affirmatie te schrijven. 

In kleine groepjes van maximaal 8 personen maak je een persoonlijke Schrijfmandala.

Wat brengt de workshop jou?

We starten met een gezamenlijke meditatie waarin we gaan kijken welke intentie iedereen wil verwerken in de mandala. Op basis hiervan maken we al schrijvend een mandala. De intentie die wordt neergezet in de mandala wordt door het schrijven de wereld in gestuurd. Deze positieve uitstraling zal de mandala bij zich blijven dragen.

In een langere workshop is het mogelijk om je persoonlijke thema in een reading te laten onderzoeken en op basis daarvan je mandala vorm te geven.

De workshop zal inzicht geven in issues of blokkades die mogen worden opgeruimd. Door via een intentie of affirmatie de mandala op te bouwen, wordt het al meteen in je systeem opgenomen. Uiteraard neem je jouw eigen mandala en de positieve uitstraling die het zal blijven geven, mee naar huis.

  • Gezamenlijke meditatie – bepalen vorm, kleur en affirmatie
  • Schetsen van de mandala (vorm)
  • Invullen van mandala door schrijven van de affirmatie

Open inschrijving

Deze workshop wordt op verschillende data aangeboden naar jouw wens. Op verzoek kan de workshop worden georganiseerd voor een besloten gezelschap. Dit kan bij jou thuis, op een mooie locatie bij jou in de buurt. Je kunt zelf een gezelschap samenstellen. Een goed idee om samen met vrienden, familie of collega’s eens iets anders te doen. Een datum stellen we dan in overleg vast.

Lokatie

De workshops worden gegeven op een locatie in Limburg, meestal in Weert. Het is ook mogelijk een workshop te verzorgen op een door u geregelde locatie.

Tarief

Daniele vind het belangrijk dat iedereen in staat is de workshop te volgen. Daarom is er geen vaste prijs voor de workshop vastgesteld. Achteraf bepaal jezelf hoe waardevol het voor jou is geweest en hoe je dat wil vertalen naar een vergoeding. Hierbij zitten dan alle materialen, versnaperingen en een lunch bij inbegrepen.

Dank aan alle bloemen 2014-01Kinderfeest!

Deze workshop is ook er ook voor plezier met kinderen. De workshop kan ook in vereenvoudigde vorm worden gegeven voor een kinderfeest (vanaf 8 jaar). In dat geval zal op basis van het thema van het feest vooraf het materiaal worden voorbereid en de vorm worden bepaald.

De kinderen kunnen het vervolgens met eigen kleur en naam of affirmatie invullen. De kosten zullen dan ook worden aangepast. Op basis van de wensen wordt een passende offerte gemaakt.

Energetisch Coach Danielle Botermans
Energetisch Coach – Danielle Botermans

Expert Danielle Botermans | Danielle is energetisch coach voor persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Met haar praktische benadering in combinatie met coaching geeft ze ondersteuning om blokkades inzichtelijk te maken zodat verandering en groei weer mogelijk is. Haar motto is: “Groei in balans”

Mandala's compilatie
Een collage van verschillende schrijfmandala’s

 

Interessant en Inspirerend