Workshops en Mini-consulten Themadag 30 november 2014

Wil je meer helderheid in je hoofd, een betere nachtrust, meer plezier in je werk, beter in je vel zitten of assertiever worden?
Tijdens deze themadag zijn er tal van experts speciaal aanwezig om een frisse blik op stress te geven. Deze experts geven workshops en mini-consulten. In het programma kun je lezen wat de tijden van de workshops en mini-consulten zijn. Onderstaand lees je verder over de experts.

 

Wandelcoach Annemiek van der Velden
Wandelcoach Annemiek

De Gouden Wandeling, Annemiek van der Velden | Je kunt meedoen aan een actieve wandelworkshop. We gaan in een kleine groep (max 10 deelnemers) wandelen in de omgeving van de Lichtwerkplaats.

Tijdens het wandelen krijg je van mij vragen en tips die je ondersteunen bij het (her)vinden van je balans. Je onderzoekt wat je eventueel nog los wilt en kunt laten en wat naar je toe mag stromen om je te ondersteunen. Ook ervaar je dat het wandelen zelf al helpt bij het meer in contact komen met je zintuigen en je gevoel.

Na afloop weet je wat voor jou een goede volgende stap is en hoe je beter kunt omgaan met stressfactoren in jouw leven.

 

Bewustzijnsontwikkeling en Relatievragen | Zinzicht
Stefan en Monika

Zinzicht, Stefan Schoenmacker en Monika van Dolderen | Workshop en Mini-consulten.

Onze workshop is erop gericht om je te laten ervaren hoe je je eigen stress oproept en vooral ook hoe je je eigen ontspanning kunt creëren.

Alles wat je hiervoor nodig hebt is al in jou aanwezig. Een van de manieren hiervoor is het richten van je aandacht op wat er in je hoofd en lichaam gebeurt in interactie met de wereld om je heen. Als je dit gaat zien komt er ruimte en keuzevrijheid om optimaal te leven.

Een aansluitende eenvoudige en krachtige manier om blokkades en belemmeringen om te zetten in dat wat jou inspireert en blij maakt, is PSYCH-K®. Dit zullen we demonstreren en toelichten. Als je naar huis gaat heb je iets in handen voor meer ontspanning, plezier en ruimte in je leven!

 

Energetisch counselor en Docent | Nico Vlaar
Energetisch counselor en Docent | Nico Vlaar

AumRa, Nico Vlaar | Workshop en Mini-consulten Je energie systeem helder en schoon houden.

Door de enorme hoeveelheid informatie die we tegenwoordig te verwerken krijgen is het van groot belang om het energie systeem schoon te hebben en te houden. De mens is samengesteld uit energie = informatie (we zijn een opéénstapeling van ideeën en overtuigingen) waar zich van alles kan aanhechten. Denk aan die ene zandkorrel, die na verloop van tijd een berg zand is geworden.

Op deze manier kan een Burn-out zich ontwikkelen. Opeens kunnen we niet meer over de berg “zand” heen kijken. Energetisch counselen is o.a. die bergen “zand” verwijderen en naar de korrels kijken of die nog zinvol zijn om in je systeem te handhaven. Tijdens de workshop zal ik je o.a. laten ervaren van waaruit we al dat “zand” transformeren. Er is ook tijd om enkele vragen te stellen en tijdens een speed-consult kan ik eventueel ingaan op jouw persoonlijke situatie. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

MartindeWitteAcutaptuur, Martin de Witte | Mini-consulten EFT

Je weet hoe vervelend het voelt om stress te hebben. Daar zou je het liefst zo snel mogelijk van afwillen. Maar hoe? Het zijn vaak de dingetjes uit het verleden die ervoor zorgen dat je in je hoofd aan het malen bent. Je loopt er al zo lang mee rond, dat je denkt dat je er wel nooit van af zult komen en alleen maar kan proberen er zo goed mogelijk mee leren om te gaan. Zoals gezegd: dat denk je……..

En als ik je nou vertel dat er toch een methode is, waarmee je op een goedkope, snelle en eenvoudige manier van die fobie, van dat verdriet, van die telkens terugkerende angst af kunt komen? Dan geloof je me waarschijnlijk niet.

En als je me niet gelooft, dan is er maar 1 manier om erachter te komen, door het gewoon eens te proberen. Ik ben de hele dag beschikbaar om jou zo’n ervaring te geven. Ik ga je van 1 negatieve emotie rond een vroegere gebeurtenis afhelpen.

Gewoon doen…. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen.

 

Hilda Heyman

Natuurlijk Hilda Heyman | Mini-consulten voetmassage

Als erkend reflexoloog geef ik vanmiddag voetbehandelingen om kennis te maken met deze vorm van therapie. Voetreflexologie zorgt voor verlichting van stress en spanning, voor het verbeteren van de doorbloeding in je lichaam en het heft blokkades op in je zenuwstelsel.

Het is een ontspannen ervaring die tevens je lichamelijke klachten aanpakt èn je immuunsysteem versterkt. Ik kan je verzekeren dat je na de behandeling weer helemaal op “wolkjes” loopt

 

Anneke Wilbers
Anneke Wilbers

Anneke Wilbers | Mini-consulten Intuitieve Handmassage

De handmassages van Anneke zijn een weldaad en werken heel ontspannend door. Het is wonderlijk hoe een ogenschijnlijk eenvoudige handmassage voor algehele ontspanning kan zorgen. Je kunt kiezen uit een handmassage, schoudermassage of een combinatie.

Wil je graag wat meer de diepte in? Dan geeft Anneke je graag vanuit haar intuitieve waarneming inzichten of tips mee zodat je met meer ontspanning de kwaliteit van je dagelijkse leven kunt vergroten.

 

Aanmelden 

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: mail@lichtwerkplaats.nl met als onderwerp ‘aanmelding themadag 30 november’. Kom je samen? Van harte welkom uiteraard. Vertel ons in je mail even met hoeveel personen je komt. Aanmelden >>>

Lees verder:

Themadag30novLWP