Holistic Health Center Yebo | Kathy Colsoul

Kathy 4Kathy Colsoul: “We worden puur geboren, met kwaliteiten die uniek en authentiek zijn. Vervolgens worden we geconditioneerd door de angsten en beperkingen van buitenaf. De kunst is om weer ons ZELF te zijn in de zuiverste essentie, zo ervaart men een hemel op aarde!”

Welkom bij Yébo, holistic health center. Yébo staat voor ‘Yes we can’! Wij gaan uit van een holistische benadering en het verruimen van het bewustzijn. Alle beschikbare behandelingen en therapieën vertrekken vanuit het punt ‘van binnen naar buiten’ en ‘van boven naar beneden’.  Dit is ook de essentie van esoterie.

Want de mens is een geheel en bestaat niet uit deeltjes. Deze kennis & missie wil ik graag met je delen zodat je kunt gaan genieten van je hervonden ZELF!

Mogelijkheden

Esoterische gezondheid en healing – die de mens bekijkt als GEHEEL, het is geen methode maar een visie op geneeskunde en gezondheid. Per sessie € 65,00, 60 minuten.

Therapeutische diepte- en drukpuntmassages – die toepast worden zoals het in essentie was bedoeld, als gezondheidstherapie. Per sessie € 35,00, 30 minuten |  € 85,00, 90 minuten | € 95,00, 120 minuten

Natuurlijke schoonheidsverzorging – met 100% natuurlijke cosmetica, want transparantie is zoveel gezonder dan camouflage! Per sessie € 75,00, 90 minuten.

Yoga, voor volwassen, kinderen en zwangere vrouwen – waar vrouwen geïnspireerd worden om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Per les € 11,00, verbinding per trimester Lessen op maandag morgen, dinsdag en donderdag avond

Coaching – die integrale wordt aangepakt van boven naar beneden en binnen naar buiten via de leer van esoterische 7 stralen psychologie. Per sessie € 65,00,  60 minuten.

Holistische energetische retreats in het buitenland – in 4 continenten, omdat ze een complete transformatie brengen op alle niveaus! Lees verder onder Retraite | Reizen

Yebo verzorgt diverse workshop: lees voor meer informatie verder op Mogelijkheden bij Yebo

  • Yoga workshops waar we per thema gaan werken zoals “In contact met je Ware vrouwelijkheid”
  • Esoterie workshops, want voor men kan spreken van spiritualiteit moet ze beleeft en geïntegreerd worden anders is het een “zweverig” begrip.
  • Massage workshops, omdat massage een zeer oude healingsmethode is die meer biedt dan louter een technische bagage en die je in staat stelt de holistische mens op alle niveaus te benaderen en te behandelen.

Yebo_massageMeer over Kathy Colsoul: Vrij jong besefte ik al de er meer moest zijn, dan enkel het leven in de materiële wereld. Als kind gebruikte ik reeds de gave en kracht van healing, toch ging ik op zoek naar kennis buiten mezelf, om op de vele “waarom’s” antwoorden te vinden. Ik ging naar alle uithoeken van deze planeet, leefde en werkte in allerlei stielen tussen verschillende culturen, rassen en kleuren, begaf me in vele contacten van vluchtige ontmoetingen tot ware relaties.

Ik ging bij wijzen in de leer, ging zo door de menselijke ervaringen van de persoonlijkheid en de innerlijke inwijdingen van de ziel. Ik bestudeerde het holistische menselijk lichaam in de mentale vorm, emotionele, puur fysieke als droge stof en natuurlijk het esoterische. Ik integreerde het moederschap en vrouw zijn in mijn bewogen leven. Ik volgde, bestudeerde en onderging verschillende religieuze stromingen van christen, wicca, materialisme, sjamanisme, spiritisme, taoïsme, boeddhisme, sikhisme, hindoeïsme, islam tot theosofie. Ondervond en beleefde de kracht en ware essentie van meditatie en yoga.

De rust en “daarom’s” kwamen. De onrust en honger naar kennis waren de drijfveer geweest van mijn persoonlijkheid om door de ervaring me kunnen over te geven aan iets in mezelf wat groter was en waar ik kon voor buigen de Ziel ,de Meesters, het Goddelijke. De inspiratie, kracht, moed en liefde voor de holistische mens en planeet komt hier vandaan. Via oeroude methodes die ons weer verbinden met wie we in wezen zijn en in harmonie is met het grote geheel, fungeer ik enkel als kanaal.

Een afspraak maken

Vul hier je gegevens in voor meer informatie. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Yebo, holistich health center | Kathy Colsoul | yebo.be