** Yoga retreat in Bali, Azië | 23 november t/m 2 december 2014|Yébo

Tijdens deze week wordt er op ziel- en celniveau gewerkt, waardoor belastende herinneringen en blokkades gewist worden.

Er is tijd en ruimte voor rust, ontspanning, het bezoeken van de omgeving en eigen tijd tussen de yoga- en consulten.

Heb je het verlangen?

Om je oude angstpatronen, onzekerheden, overtuigingen en herinneringen die je belasten en de oorzaak zijn van ziektes en klachten volledig los te laten? En je weer vrij, krachtig en gelukkig te voelen?

Wil je antwoorden op vragen als…

Wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, waarom je hier bent, wat je de wereld en je medemens te bieden hebt? Wil je duidelijk inzicht krijgen in de oorzaken van een fysieke klacht of emotionele blokkade en begrijpen waarom deze er is?

Doel

Weer volledig in contact te staan met jouw Zijn: je kracht, kwaliteiten, kennis en vermogens. Je weer verbinden met de zuivere helende energie van jouw wezen. Weer weten en voelen dat alles aanwezig is om een vol en rijk leven te leiden: krachtig en energiek!

De energetische behandelingen zijn gericht op het weghalen van spanningen en blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Alle kanalen worden weer vrij gemaakt zodat de Prana of Zielenergie vrij kan stromen.

Werkwijze

Je ondergaat 2 individuele consulten van elk ongeveer 2 uur. Daarnaast zijn er ook 2 Kundalini yogasessies per dag, samen goed voor ongeveer 15 uur.

Tijdens de consulten wordt er op elk niveau gewerkt: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. En dit via de krachtige Yébo holistic massagetechniek die het lichaam opent, maar ook op energetisch gebied via esoterische healing en reading die de Zielenkracht opnieuw sterk activeert.

Tijdens de yoga- en meditatiesessies zal je via het lichaam de Zielenkracht ervaren en beleven. De yogasessies zijn in groep en de consulteersessies individueel.

“Zielenkracht stroomt door elke cel. Genees vanuit de Ziel, lichaam en geest zullen volgen”

Verblijf

baliWe verblijven in Puri Santrian Beach Resort & Spa. Dit prachtige hotel ligt aan de gouden kust van Sanur Beach op Bali, op slechts 15 minuten rijden van Denpasar-stad, het vliegveld kan worden bereikt binnen 20 minuten. En Ubud is enkel 40 min. Een baken van rust en ontspanning: dit hotel is het perfecte verblijf op steenworp afstand van bezienswaardigheden. Het beschikt over 2 spectaculaire buitenzwembaden, gratis WiFi en een spa.

De ruime kamers in het Puri Santrian zijn elegant ingericht en voorzien van een satelliettelevisie, een thee- en koffiezetapparaat en een minibar. De grote balkons bieden een prachtig uitzicht over de tropische tuinen en laten je genieten van de warme Balinese bries. Voor een rustige middag binnenshuis heeft het hotel een eigen bibliotheek.
U kunt hier ook kooklessen nemen, snorkelen en parasailen. De excursiebalie helpt je bij het regelen van excursies en biedt ook fietsverhuur. Hier wordt ook elke week een traditioneel optreden verzorgt. Het restaurant Mezzanine bevindt zich in de buitenlucht. Hier kun je proeven van westerse, Thaise en Japanse gerechten.

Alle kamers zijn voor 2 personen en inclusief ontbijt (optie 1-persoonskamer)
Vluchten zijn inbegrepen: vanaf Amsterdam met een overstap in Hongkong
Er kunnen maximaal 6 personen aan deze reis deelnemen. Yogamat en deken meebrengen

Wij bieden een 6-daags retreat programma

Dinsdag 25 november: Start retreat

Woensdag 26 november t/m zondag 30 november: zie onderstaand programma (uren kunnen wijzigen tijdens de week)
07.00 uur Kundalini Yoga
10.00 uur Individuele consulten, rest van de groep vrij
12.00 uur Individuele consulten, rest van de groep vrij
14.00 uur Individuele consulten, rest van de groep vrij
19.00 uur Kundalini Yoga

Dinsdag 2 december: Check-out

Waar

Puri Santrian Beach Resort & Spa, Sanur Beach op Bali (Azië)

Wanneer

25 november t/m 2 december 2014

Kosten

Prijs: € 2085 ( Yébo klanten -10%)

Aanmelden

Gun je jezelf deze Yoga retreat in Bali. Je kunt bij YEBO terecht voor meer informatie of om je aan te melden. Stuur een email naar Kathy@yebo.be

Yebo_massageExpert Kathy Colsoul | Deze spirituele reizen worden verzorgd door onze expert Kathy Colsoul van Yébo holistic health center.

Yébo staat voor ‘Yes we can’! Wij gaan uit van een holistische benadering en het verruimen van het bewustzijn. Alle beschikbare behandelingen en therapieën vertrekken vanuit het punt ‘van binnen naar buiten’ en ‘van boven naar beneden’.

Yebo, holistich health center | Kathy Colsoul | yebo.be

Interessant en Inspirerend