** Yoga retreat in Spanje, Ibiza | 7 t/m 14 juni 2015 | Yébo

Tijdens deze week wordt er op ziel- en celniveau gewerkt, waardoor belastende herinneringen en blokkades gewist worden.

Er is tijd en ruimte voor rust, ontspanning, het bezoeken van de omgeving en eigen tijd tussen de yoga- en consulten.

Heb je het verlangen?

Om je oude angstpatronen, onzekerheden, overtuigingen en herinneringen die je belasten en de oorzaak zijn van ziektes en klachten volledig los te laten? En je weer vrij, krachtig en gelukkig te voelen?

Wil je antwoorden op vragen als…

Wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, waarom je hier bent, wat je de wereld en je medemens te bieden hebt? Wil je duidelijk inzicht krijgen in de oorzaken van een fysieke klacht of emotionele blokkade en begrijpen waarom deze er is?

Doel

Weer volledig in contact te staan met jouw Zijn: je kracht, kwaliteiten, kennis en vermogens. Je weer verbinden met de zuivere helende energie van jouw wezen. Weer weten en voelen dat alles aanwezig is om een vol en rijk leven te leiden: krachtig en energiek!

De energetische behandelingen zijn gericht op het weghalen van spanningen en blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Alle kanalen worden weer vrij gemaakt zodat de Prana of Zielenergie vrij kan stromen.

Werkwijze

Je ondergaat 2 individuele consulten van elk ongeveer 2 uur. Daarnaast zijn er ook 2 Kundalini yogasessies per dag, samen goed voor ongeveer 15 uur.

Tijdens de consulten wordt er op elk niveau gewerkt: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. En dit via de krachtige Yébo holistic massagetechniek die het lichaam opent, maar ook op energetisch gebied via esoterische healing en reading die de Zielenkracht opnieuw sterk activeert.

Tijdens de yoga- en meditatiesessies zal je via het lichaam de Zielenkracht ervaren en beleven. De yogasessies zijn in groep en de consulteersessies individueel.

“Zielenkracht stroomt door elke cel. Genees vanuit de Ziel, lichaam en geest zullen volgen”

Verblijf

We verblijven in Hotel Club Garbi Ibiza & Spa. Club Garbi behoort tot een van de meest trendy hotels van het eiland. Direct aan het strand én in het gezellige centrum van Playa d’en Bossa. Dit boutique-hotel ligt aan het strand en het beschikt over 2 zwembaden, gratis WiFi en parkeergelegenheid, een chill-out bar op het strand en een stijlvolle spa.

Elke avond DJ of live optreden aan het zwembad. De kamers van Hotel Garbi Ibiza & Spa hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van airco. Ze hebben een balkon met zijdelings uitzicht op zee en een flatscreen-tv. Nachtclub Space ligt op ongeveer 600 meter van het Hotel Garbi Ibiza, terwijl de luchthaven van Ibiza zich op minder dan 4 km afstand bevindt. Het centrum van Ibiza is 10 minuten rijden. Er zijn een aantal bars en restaurants in de omgeving te vinden.

Alle kamers zijn voor 2 personen en halfpension (optie 1-persoonskamer). Vluchten zijn inbegrepen. Vervoer van en naar luchthaven. Er kunnen maximaal 6 personenaan deze reis deelnemen. Yogamat en deken meebrengen.

Wij bieden een 6-daags retreat programma

Maandag 8 juni: Start retreat

Dinsdag 9 t/m zaterdag 13 juni: zie onderstaand programma. De uren kunnen wijzigen tijdens de week.

07.00 uur Kundalini Yoga
10.00 uur Individuele consulten, rest van de groep vrij
12.00 uur Individuele consulten, rest van de groep vrij
14.00 uur Individuele consulten, rest van de groep vrij
19.00 uur Kundalini Yoga

Zondag 14 juni: Check-out

Waar

Hotel Club Garbi in Ibiza (Spanje)

Wanneer

7 t/m 14 juni 2014

Kosten

Prijs: € 1595 (Yébo klanten -10%)

Aanmelden

Gun je jezelf deze Yoga retreat in Ibiza. Je kunt bij Yebo terecht voor meer informatie of om je aan te melden. Stuur een email naar: kathy@yebo.be

Yebo_massageExpert Kathy Colsoul | Deze spirituele reizen worden verzorgd door onze expert Kathy Colsoul van Yébo holistic health center.

Yébo staat voor ‘Yes we can’! Wij gaan uit van een holistische benadering en het verruimen van het bewustzijn. Alle beschikbare behandelingen en therapieën vertrekken vanuit het punt ‘van binnen naar buiten’ en ‘van boven naar beneden’.

Yebo, holistich health center | Kathy Colsoul | yebo.be

Interessant en Inspirerend