** Yoga retreat Costa Rica, Latijns Amerika | 8 t/m 16 februari 2015 | Yébo

Tijdens deze week wordt er op ziel- en celniveau gewerkt, waardoor belastende herinneringen en blokkades gewist worden.

Er is tijd en ruimte voor rust, ontspanning, het bezoeken van de omgeving en eigen tijd tussen de yoga- en consulten.

Heb je het verlangen?

Om je oude angstpatronen, onzekerheden, overtuigingen en herinneringen die je belasten en de oorzaak zijn van ziektes en klachten volledig los te laten? En je weer vrij, krachtig en gelukkig te voelen?

Wil je antwoorden op vragen als…

Wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, waarom je hier bent, wat je de wereld en je medemens te bieden hebt? Wil je duidelijk inzicht krijgen in de oorzaken van een fysieke klacht of emotionele blokkade en begrijpen waarom deze er is?

Doel

Weer volledig in contact te staan met jouw Zijn: je kracht, kwaliteiten, kennis en vermogens. Je weer verbinden met de zuivere helende energie van jouw wezen. Weer weten en voelen dat alles aanwezig is om een vol en rijk leven te leiden: krachtig en energiek!

De energetische behandelingen zijn gericht op het weghalen van spanningen en blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Alle kanalen worden weer vrij gemaakt zodat de Prana of Zielenergie vrij kan stromen.

Werkwijze

Je ondergaat 2 individuele consulten van elk ongeveer 2 uur. Daarnaast zijn er ook 2 Kundalini yogasessies per dag, samen goed voor ongeveer 15 uur.

Tijdens de consulten wordt er op elk niveau gewerkt: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. En dit via de krachtige Yébo holistic massagetechniek die het lichaam opent, maar ook op energetisch gebied via esoterische healing en reading die de Zielenkracht opnieuw sterk activeert.

Tijdens de yoga- en meditatiesessies zal je via het lichaam de Zielenkracht ervaren en beleven. De yogasessies zijn in groep en de consulteersessies individueel.

“Zielenkracht stroomt door elke cel. Genees vanuit de Ziel, lichaam en geest zullen volgen”

Verblijf

costaricaWe verblijven in Le Cameleon Boutique Hotel. Dit  ligt in een prachtig, tropisch bos en bevindt zich op loopafstand van het strand Cocles in Puerto Viejo. Dit luxe resort biedt een strandclub, een buitenzwembad en een spa.
De chique kamers en suites van het hotel hebben een minimalistisch, wit interieur en een terras met uitzicht op het woud. Alle accommodaties zijn uitgerust met een iPod-dock, gratis WiFi en een flatscreen-tv.

Het restaurant Numu is voorzien van een lounge en een terras met uitzicht op de tuinen van het hotel en serveert creatieve, internationale gerechten. Voor cocktails en een lichte lunch kunt u terecht in de stijlvolle La Sula Sea Lounge, dat direct aan het strand ligt.
Het hotel kan excursies regelen naar het nabijgelegen nationale park Cahuita, het reservaat Kéköldi en het regenwoud Veragua. Verder kunt u uitstapjes maken naar cacaoplantages en luiaard-opvangcentra, boomtop-tochten maken in het regenwoud en dolfijnen en schildpadden spotten.

Alle Superieur Kamers  zijn op basis van 2 personen. Optie single kamers. Transfer naar hotel van en naar luchthaven. Vluchten zijn inbegrepen. Vlucht is vanaf Brussel met een overstap in Panama.

Maximale deelname is 6 personen. Yoga mat en deken meebrengen.

Wij bieden een 6-daags retreat programma

Maandag 9 februari: Start retreat

Dinsdag 10 t/m zaterdag 14 februari: zie onderstaand programma
07.00 uur Kundalini Yoga
10.00 uur Individuele consulten rest van de groep vrij.
12.00 uur Individuele consulten rest van de groep vrij
14.00 uur Individuele consulten,rest van de groep vrij.
19.00 uur Kundalini Yoga

Maandag 16 februari: Check uit

Wanneer

8 t/m 16 februari 2015

Waar

Le Cameleon Boutique Hotel in Costa Rica

Kosten

Prijs € 2745 (Yébo klanten -10%)

Aanmelden

Gun je jezelf deze Yoga retreat in Costa Rica. Je kunt bij Yebo terecht voor meer informatie of om je aan te melden. Stuur een email naar: kathy@yebo.be

Yebo_massageExpert Kathy Colsoul | Deze spirituele reizen worden verzorgd door onze expert Kathy Colsoul van Yébo holistic health center.

Yébo staat voor ‘Yes we can’! Wij gaan uit van een holistische benadering en het verruimen van het bewustzijn. Alle beschikbare behandelingen en therapieën vertrekken vanuit het punt ‘van binnen naar buiten’ en ‘van boven naar beneden’.

Yebo, holistich health center | Kathy Colsoul | yebo.be

Interessant en Inspirerend